Google+
 

Romantično (predporočno, zaročno) fotografiranje

Pristni trenutki med vama, in sicer na izbrani lokaciji, ujeti v objektiv fotoaparata, so lahko prečudovit spomin, na katerega se bosta spominjala z nasmehom na obrazu.
Najlepše fotografije nastanejo takrat, ko sta sproščena in nasmejana. Zato je predporočno fotografiranje najboljši trening, da bosta na poročni dan na fotografijah izgledala odlično. Lahko ga naredimo v nekaj tednov pred poroko. Skupaj izberemo lepo in primerno lokacijo: v naravi ali v urbanem ambijentu. Fotografiram vaju lahko tudi na kraju, kjer sta se prvič spoznala. Slike vaju tako bojo spominjali na začetek vajine skupne poti. Predporočne fotografije lahko uporabite za vabila, poročna darilca za svate ali zahvalne fotografije. Če razmišljata, da bi predporočne fotografije uporabila v ta namen, je potrebno predporočno fotografiranje izvesti nekaj mesecev pred poroko.
Poleg tega predporočno fotografiranje je odlična možnost da še ugotovimo, kako fotografiranje vpliva na poročni dan in kdaj časovno lahko izvedemo fotografiranje na izbrani lokaciji. Tudi zelo pomaga za lažjo komunikacijo med maldoporočenci in fotografom na poroki.

Portfolio

Dodatni možnosti izdelave:

- klasično izdelane fotografije v velikosti 15x10 cm;

- tisk fotoknjige (različne demenzije) z vsemi fotografijami;

- izdelava fotografij na lesu ali platnu;

- izdelava koledarjev (različne demenzije).

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo in klikom na spletno stran se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Strinjam se
Close