Poročno fotografiranje

Kreativno in profesionalno poročno fotografiranje po celi Sloveniji

Portfolio

Poročne zgodbe

Poročne fotoknjige
Dovolita se imeti poročno fotoknjigo, ki pripoveduje vajino ljubezensko zgodbo v vajinem osebnem stilu. Na voljo imam različne variante fotoknjig, katere vama z veseljem predstavim na sestanku.

Pogosta vprašanja
1
Kako vas lahko najameva?
Pokličita me ali mi pošljita elektronsko sporočilo. V kolikor sem na vajin poročni dan še prost, se dogovorimo za sestanek, kjer smo izmenjamo mnenja in informacije. Skupaj presodimo idejo in detajle fotografiranja ter se dogovorimo o vseh podrobnostih.
2
Koliko časa pred poroko je potrebna rezervacija datuma?
Za končno rezervacijo datuma je potrebno plačilo v naprej v višini cca. 40 % končnega zneska in podpis pogodbe. Najbolj pogoste so rezervacije od 6 do 12 mesecev pred datumom poroke. Načeloma lahko rezervirata fotografiranje kadarkoli, je pa smiselno termin rezervirati čimprej oz. takoj, ko se bosta odločila za fotografiranje.
3
Od česa je odvisna cena poročnega fotografiranja?
Cena je odvisna od časa moje prisotnosti na vajini poroki. Od tega je tudi odvisna količina končnih fotografij. Večinoma fotografiram celodnevne poroke, vendar ponujam tudi manjši paket (4 ali 8 ur). Lahko pa paket sestavim po vaših željah. Sporočita mi želje in vama pošljem ponudbo.
4
Ali so vse fotografije obdelane? Kaj pa retuširanje? Koliko fotografij prejmeva in kako dolgo čakava na njih?
Vse dostavljene fotografije so obdelane in retuširane. Del fotografij je v črno-beli različici. Pri celodnevnem fotografiranju bosta prejela približno 700 fotografij. Načeloma število ni omejeno. Končne fotografije prejmeta na USB ključku v roku 60 dni po poroki.
5
Ali izdelate tudi poročno fotoknjigo?
Seveda, na voljo imam različne fotoknjige, katere vama z veseljem predstavim na sestanku. Sicer pa dobita vse fotografije v digitalni obliki in polni resoluciji, tako da lahko tiskata fotografije po želji in si tudi sama sestavita album ali fotoknjigo.
6
Midva sva malce sramežljiva in ne marava pozirati, bova sploh izgledala dobro na fotografijah?
Na fotografijah bosta izgledala odlično. Najpomembneje je, da sta sproščena, za kar bom poskrbel tudi jaz. Kakšno pozo pa vama tudi z veseljem pokažem. Predporočna fotografija precej pomaga k večji sproščenosti na poročni dan.
7
Kdaj naj bi potekalo portretiranje mladoporočencev?
Najlepše portretiranje mladoporočencev je ob naravni svetlobi zjutraj ali približno eno uro pred sončnim zahodom ali preprosto takrat, ko imamo dovolj časa. Ko mi bosta razkrila vajin načrt poročnega dne, bomo skupaj ugotovili, kje in kdaj bo najprimernejši čas na poroki za najlepše portretne fotografije.
8
Ali lahko tudi snemate poroko?
Žal, ampak ne. Poročna fotografija mi vzame veliko časa zato tu ni prostora za dodatno dejavnost. Z veseljem pa vama priporočam snemalca, s katerim lahko sodelujeta.
9
Ali so v pakete vključene samo obdelane fotografije ali dobim po koncu fotografiranja tudi neobdelane fotografije in negative?
Fotograf obdrži vse fotografije v arhivu. Stranka dobi samo obdelane fotografije medtem ko neobdelane fotografije in negative obdrži fotograf. Izbor najlepših fotografij in njihova obdelava je odločitev fotografa, zato reklamacije niso možne.
Če vam moje delo všeč lahko me kontaktirajte preko
phone/WhatsApp: +386 30349236
e-mail: essenta.foto@gmail.com
ESSENTA d.o.o.
Opekarska cesta 15B
1000 Ljubljana