Google+
 

Profesionalni poročni fotograf

Najlepši trenutki vajinega sanjskega dne na krasnih poročnih fotografijah.
Osebni pristop in profesionalna obdelava fotografij.

Druge storitve

Portfolio

O meni

Dodrodošli!


Sem profesionalni fotograf Ilia Voronin. Sem človek ki je zaljubljen v fotografijo. Leta 2011 sem se odločil svojo poklicno pot povezati s fotografijo, saj se z njo ukvarjam že celo življenje. V rodnem mestu sem obiskoval Akademijo za fotografijo, kjer sem uspešno diplomiral. Poleg diplome sem se dodatno izobraževal pri vodilnih ruskih in evropskih fotografih. Svoje znanje še vedno izpopolnjujem ter sodelujem tako v mednarodnih fotografskih projektih kot tudi na različnih mojstrskih tečajih.

Živim v Kamniku pa delam po celi Sloveniji. Ustvarjam družinske, portretne in reportažne fotografije. Še posebej pa se ukvarjam s poročno fotografijo, ki pogosto združuje več žanrov in tako omogoča prikaz pogleda fotografa iz različnih perspektiv.

Moj slog fotografiranja porok lahko opredelim kot klasičen, romantičen in eleganten. Pomembno mi je, da bi bili čustva mladoporočencev na prvem mestu pa tudi da ljudje nekaj začutijo, ko pogledajo na moje fotografije. Tudi pomembno da bi fotografiranje potekalo v prijaznem in sproščenem vzdušju. Le tako lahko ustvarim čudovite, pristine in spontane fotografije. Pa vsaka poroka predstavlja nekaj drugačnega, posebnega z drugačno energijo in čustvi. Zato fotografije nikoli niso enake.

Pri svojem delu uporabljam profesionalno fotografsko opremo in programe, da bi dosegel najboljše rezultate. Moj cilj je kvalitetno opraviti svoje delo in s tem čimbolj zadovoljiti potrebe svojih strank.

Področja fotografije s katerimi se ukvarjam so: poročna fotografija, družinska fotografija, portretna fotografija, fotografiranje dogodkov, korporativna fotografija, reklamna fotografija, fotografiranje interjerjev.

Leta 2018 postal sem zmagovalec foto natečaja revije Moja poroka v kategoriji Pokrajina.


Zakaj mi stranke zaupajo?

1
Kvaliteta in profesionalnost
Odlikuje me profesionalen in oseben pristop. Fotografija za mene ni konjiček, ampak je to moj poklic. Z znanjem, predanostjo do fotografije in s pomočjo najboljše opreme vama garantiram kvalitetno fotografiranje. Obljubim vam, da ne boste razočarani.
2
Kreativnost
Vsaka poroka je nov izziv in vsak izziv potrebuje nove kreativne rešitve. Potrudim se, da poteka fotografiranje v sporščenem vzdušju brez poziranja. Prakticiram le pristno in spontano poročno fotografiranje.
3
Obdelava in retuširanje VSEH fotografij
Vse prejete fotografije so obdelane in retuširane. Najboljše fotografije pa uredim še posebej skrbno. Prejmeta jih v digitalni obliki in polni resoluciji, tako da lahko posamezne fotografije tiskata po želji in tako sama oblikujeta fotoknjigo. Lahko pa za vse to poskrbim tudi jaz.
4
Večletne izkušnje
Imam večletne izkušnje in znanje s področja fotografije in oblikovanja, zato me lahko zaupate. Zagotovljam, da boste zadovoljni.
5
Vrhunska fotografska oprema
Vrhunska fotografska oprema me omogoča doseganje najboljših rezultatov v vsakih svetlobnih pogojih.
6
Profesionalen odnos
Potrudim se da fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju – le tako lahko ustvarim čudovite, pristne in spontane fotografije.
Mnenja
Tatiana in Matija
poročno fotografiranje
Vsekakor priporočam vsem. Prilagodljiv, profesionalen in zabaven. Poročne fotografije so čudovite. Fotografira spontane trenutke in poze, zna pa zelo dobro postaviti par v lepo pozo.
Fotograf je svoje delo opravljal skoraj neprenehoma in je napravil ogromno fotografij. Kljub obilici fotografij jih je izbral in obdelal v razmeroma kratkem času.
Katarina in Grega
poročno fotografiranje
Izredno profesionalen odnos. Fotograf je zelo prilagodljiv in upošteva želje. Končni izdelki so nad pričakovanji Ga priporočava.
Rebeka in Andrej
poročno fotografiranje
Iz srca priporočam! Super fotograf, odziven, prilagodljiv in dela s srcem. Hvala za čudovite fotografije, ki se jih kar ne morem in ne morem nagledati! Vse dobro na vaši poti, tako osebni kot poslovni. 🙂❤
Vanja in Kristijan
poročno fotografiranje
In se enkrat najlepsa hvala, res nama je bilo uzitek sodelovati z vami in vas bova z veseljem priporocila tudi drugim naprej.
Doroteja in Uroš
poročno fotografiranje
Najboljši fotograf! Prilagodljiv glede vseh želj mladoporočencev. Drži se vseh dogovorov, njegove fotografije so vrhunske!! Hvala vam Ilia.
Sara in Aleš
predporočno fotografiranje
Ilia je fotograf, ki dela s srcem...in njegove fotografije so fantastične. Iskreno priporočam!
Barbara in Nikolaj
poročno fotografiranje
Super fotograf, profesionalne fotografije, ki bodo ostale za vedno v spomin na najin sanjski dan 😊 😍 še enkrat hvala lepa in res priporočam parom, ki se še odločajo 😊
Špela in Saša
poročno fotografiranje
Hvala Ilia za super lepe fotografije in čudovit album. S tvojim delom sva zelo zadovoljna in te z veseljem priporočava vsem!!! Najin dan,predvsem pa naju si prekrasno ujel v svoj objektiv!!!
Mateja in Dejan
poročno fotografiranje
Super fotograf, profesionalen in odlicen koncni izdelek! Top!
Nina in Blaž
poročno fotografiranje
Hvala. Slike so čidovite. Hvala še enkrat in uspešno delo vam želim še naprej.
Nastja in Rok
nosečniško fotografiranje
Ilia je najin dan ovekovečil z vrhunskimi fotografijami in s svojo sproščenostjo in profesionalnostjo polepšal najin dan. V objektiv je ujel najin trenutek in vse občutke, ki so naju takrat prevevali. Priporočam ga, ker fant ve kaj dela.
Natalija in Darko
poročno fotografiranje
Ilija, hvala za opravljeno delo in za tvojo pozitivno energijo! Ostali so nepozabni trenutki na fotografijah, ki ponovno vračajo spomin na ta nepozaben dan! S tabo je bilo enostavno komunicirati in ostal je pozitiven vtis od sproščenega vzdušja in dobre volje. Všeč nama je bila tvoja prilagodljivost najinim željam in idejam . Upamo, da si tudi ti užival pri delu z nami. Želimo ti veliko novih in zanimivih izzivov pri tvojem delu, navdih in veliko ustvarjalnosti!
Julija in Manfred
poročno fotografiranje
Я очень рада ,что нашла прекрасного специалиста!!! С вами легко и непринужденно работать😁 а это главная фишка!!! Ваш подход к клиентам и максимальная коммуникабельность просто завораживает. Я в Восторге от результата 😆😆 . И всем моим знакомым тоже понравились фотки!! Благодарю от души!!! Искренне Рекомендую!
Tamara in Velibor
poročno fotografiranje
Gospoda Ilijo Voronina sva najela za fotografiranje najine poroke. Zelo točen, natancen, precizen in zelo predan svojemu delu. Velike zahvale njemu za tako precudovite fotografije in priporocava vsakemu za najem fotografa Ilije Voronina za fotografiranje katerega koli dogodka. Se se vidimo Ilija
Jerneja in Borut
poročno fotografiranje
Danes sva prejela vaš USB ključek s fotografijami, za katerega se vam najlepše zahvaljujeva. Vaše fotografije bodo zagotovo eden najlepših spominov na najin najsrečnejši dan.
Vse dobro in uspehov polno še vnaprej vam želiva.
Barbara in Ivan
poročno fotografiranje
Čudovit fotograf, ki naredi še bolj čudovite fotografije. Priporocam vsakemu, ki razmislja da bi ga najel za obelezitev spominov. Hvala iz srca za tako lepe fotografije.
Karmen in Sean
poročno fotografiranje
Navdušena nad prejetimi poročnimi fotografijami Hvala Ilia za odlično opravljeno delo. Fotografije so zelo lepe!
Andrej
družinsko fotografiranje
It was very easy and pleasant to work with Ilia, and the photos are great. We have great pictures of memorable moments this Christmas thanks to Ilia. Will definitely invite him again!
Jaka
fotografiranje stanovanja
Če potrebujete zelo kvalitetne fotografije stanovanja je Ilia po mojih izkušnjah prava izbira. Da sploh ne omenjam izjemne cene.
Dana
fotografiranje novorojenčka
Hvala za čudovite trenutke, ki smo jih preživeli z našo malo štručko. Vse fotografije so izjemne! Ustvarili ste jih s profesionalnostjo, pozitivno energijo in nežnostjo. Fotografije so neprecenljiv spomin, ki jih bomo imeli za vedno. Celotna izkušnja je bila krasna, definitivno priporočam vsakemu.
Malgorzata in Miroslav
poročno fotografiranje
Odličen, energičen, izjemno razmerje med ceno in kvaliteto!
Slađana in Rok
družinsko fotografiranje
Gospoda Ilio smo najeli za družinsko fotografiranje ob sinovem rojstnem dnevu. Že ob prvem posnetku smo ugotovili, da je to tisto ta pravo. Naše želje je vključil v svoje delo in nastale so čudovite izkušnje. Prijaznost, fleksibilnost, potrpežljivost, kreativnost, znanje in še marsikatera druga (pozitivna) beseda lahko opiše našo izkušnjo z gospodom Ilio. Pri njemu imamo že rezerviran termin za ponovno fotografiranje
Larisa in Janžek
nosečniško fotografiranje
Ilia se res zavzame za dobre fotografije in njihovo obdelavo. Najbolj mi je bilo všeč, da naju je s partnerjem fotografiral tudi iz dogovorjenega časovnega okvirja. (fotografirali smo se dlje kot je bilo prvotno v planu)
Tina in Alen
predporočno fotografiranje
Zabavno,
prijetno,
profesionalno
in odličen končni izdelek!
Hvala!
Če vam moje delo všeč za ponudbo me kontaktirajte preko
phone/WhatsApp: +386 30349236
e-mail: essenta.foto@gmail.com
ESSENTA d.o.o.
Medvedova ulica 7,
1241 Kamnik
Matična št. 6741240000
Davčna št. SI 59059605
Moji partnerji