Google+
 

Profesionalni poročni fotograf

Najlepši trenutki vajinega sanjskega dne na krasnih poročnih fotografijah.
Osebni pristop in profesionalna obdelava fotografij.

Druge storitve

Ohranite spomine o najlepših trenutkih sreče vaše družine na profesionalnih fotografijah. Nudim vam kreativni in osebni pristop ter profesionalno obdelavo fotografij.
Pristni trenutki med vama ujeti v objektiv fotoaparata, so lahko prečudovit spomin, na katerega se bosta spominjala z nasmehom na obrazu.
Kvalitetno in profesionalno fotografiranje apartmajev, hotelov, stanovanj, sob, hiš, interjerjev, poslovnih prostorov za vaš uspešni posel.
Najlepši trenutki vajinega dne na krasnih fotografijah. Nudim vam kreativni in osebni pristop ter profesionalno obdelavo fotografij.
Ohranite spomine o najlepših trenutkih sreče vaše družine na profesionalnih fotografijah. Nudim vam kreativni in osebni pristop ter profesionalno obdelavo fotografij.
Pristni trenutki med vama ujeti v objektiv fotoaparata, so lahko prečudovit spomin, na katerega se bosta spominjala z nasmehom na obrazu.
Kvalitetno fotografiranje apartmajev, stanovanj, sob, hiš, interjerjev, poslovnih prostorov za vaš uspešni posel.

Portfolio

O meni

Dodrodošli!


Sem profesionalni fotograf Ilia Voronin. Sem človek ki je zaljubljen v fotografijo. Rodil sem se in odrastel v Moskvi, v Rusiji. Leta 2011 sem se odločil svojo poklicno pot povezati s fotografijo, saj se z njo ukvarjam že celo življenje. V rodnem mestu sem obiskoval Akademijo za fotografijo, kjer sem uspešno diplomiral. Poleg diplome sem se dodatno izobraževal pri vodilnih ruskih in evropskih fotografih. Svoje znanje še vedno izpopolnjujem ter sodelujem tako v mednarodnih fotografskih projektih kot tudi na različnih mojstrskih tečajih.

Leta 2017 sem se preselil v Slovenijo. Živim v Kamniku pa delam po celi Sloveniji. Ustvarjam družinske, portretne in reportažne fotografije. Še posebej pa se ukvarjam s poročno fotografijo, ki pogosto združuje več žanrov in tako omogoča prikaz pogleda fotografa iz različnih perspektiv.

Moj slog fotografiranja porok lahko opredelim kot klasičen, romantičen in eleganten. Pomembno mi je, da bi bili čustva mladoporočencev na prvem mestu pa tudi da ljudje nekaj začutijo, ko pogledajo na moje fotografije. Tudi pomembno da bi fotografiranje potekalo v prijaznem in sproščenem vzdušju. Le tako lahko ustvarim čudovite, pristine in spontane fotografije. Pa vsaka poroka predstavlja nekaj drugačnega, posebnega z drugačno energijo in čustvi. Zato fotografije nikoli niso enake.

Pri svojem delu uporabljam profesionalno fotografsko opremo in programe, da bi dosegel najboljše rezultate. Moj cilj je kvalitetno opraviti svoje delo in s tem čimbolj zadovoljiti potrebe svojih strank.

Področja fotografije s katerimi se ukvarjam so: poročna fotografija, družinska fotografija, portretna fotografija, fotografiranje dogodkov, korporativna fotografija, reklamna fotografija, fotografiranje interjerjev.

Leta 2018 postal sem zmagovalec foto natečaja revije Moja poroka v kategoriji Pokrajina.


Zakaj mi stranke zaupajo?

 • 1
  Kvaliteta in profesionalnost
  Odlikuje me profesionalen in oseben pristop. Fotografija za mene ni konjiček, ampak je to moj poklic. Z znanjem, predanostjo do fotografije in s pomočjo najboljše opreme vama garantiram kvalitetno fotografiranje. Obljubim vam, da ne boste razočarani.
 • 2
  Kreativnost
  Vsaka poroka je nov izziv in vsak izziv potrebuje nove kreativne rešitve. Potrudim se, da poteka fotografiranje v sporščenem vzdušju brez poziranja. Prakticiram le pristno in spontano poročno fotografiranje.
 • 3
  Obdelava in retuširanje VSEH fotografij
  Vse prejete fotografije so obdelane in retuširane. Najboljše fotografije pa uredim še posebej skrbno. Prejmeta jih v digitalni obliki in polni resoluciji, tako da lahko posamezne fotografije tiskata po želji in tako sama oblikujeta fotoknjigo. Lahko pa za vse to poskrbim tudi jaz.
 • 4
  Večletne izkušnje
  Imam večletne izkušnje in znanje s področja fotografije in oblikovanja, zato me lahko zaupate. Zagotovljam, da boste zadovoljni.
 • 5
  Vrhunska fotografska oprema
  Vrhunska fotografska oprema me omogoča doseganje najboljših rezultatov v vsakih svetlobnih pogojih.
 • 6
  Profesionalen odnos
  Potrudim se da fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju – le tako lahko ustvarim čudovite, pristne in spontane fotografije.
Mnenja mojih strank
 • Lea in Damir
  poročno fotografiranje
  Fotograf: Ilia Voronin Hvala ti za čudovite fotografije, ki si jih ujel na najinem poročnem dnevu. Vsakič, ko si pritisnil sprožilec, si ujel iskrico sreče, ljubezni in veselja v naših očeh. Tvoje fotografije so prava umetniška dela, ki bodo večno govotile o tem čudovitem dnevu.
 • Tatiana in Matija
  poročno fotografiranje
  Vsekakor priporočam vsem. Prilagodljiv, profesionalen in zabaven. Poročne fotografije so čudovite. Fotografira spontane trenutke in poze, zna pa zelo dobro postaviti par v lepo pozo.
  Fotograf je svoje delo opravljal skoraj neprenehoma in je napravil ogromno fotografij. Kljub obilici fotografij jih je izbral in obdelal v razmeroma kratkem času.
 • Nina in Matej
  poročno fotografiranje
  Naj seže dober glas v deveto vas!
  Odličen fotograf, ki je pripomogel k sproščenemu vzdušju na najini poroki. Profesionalen, resen in pošten. Midva sva vsekakor zelo zadovoljna in ga toplo priporočava.
 • Katarina in Grega
  poročno fotografiranje
  Izredno profesionalen odnos. Fotograf je zelo prilagodljiv in upošteva želje. Končni izdelki so nad pričakovanji Ga priporočava.
 • Rebeka in Andrej
  poročno fotografiranje
  Iz srca priporočam! Super fotograf, odziven, prilagodljiv in dela s srcem. Hvala za čudovite fotografije, ki se jih kar ne morem in ne morem nagledati! Vse dobro na vaši poti, tako osebni kot poslovni. 🙂❤
 • Zala in Janez
  Poročno fotografiranje
  Odličen fotograf, resen, odgovoren, pošten. Njegovi izdelki so občudovanja vredni in oatanejo čudovit spomin. Če bi se še enkrat poročila, bi definitivno ponovno poklicala Ilia, da ponovno shrani čudovite trenutke za vedno. Priporočam!
 • Vanja in Kristijan
  poročno fotografiranje
  In se enkrat najlepsa hvala, res nama je bilo uzitek sodelovati z vami in vas bova z veseljem priporocila tudi drugim naprej.
 • Doroteja in Uroš
  poročno fotografiranje
  Najboljši fotograf! Prilagodljiv glede vseh želj mladoporočencev. Drži se vseh dogovorov, njegove fotografije so vrhunske!! Hvala vam Ilia.
 • Nastja in Sašo
  Poročno fotografiranje
  Profesionalen odnos, izjemna prilagodljivost, posluh za stranko, kakovostno. Priporočam.
 • Katja in Blaž
  poročno fotografiranje
  Odličen in prilagodljiv fotograf, ki poskrbi za sproščeno fotografiranje in čudovite fotografije. Priporočam!
 • Sara in Aleš
  predporočno fotografiranje
  Ilia je fotograf, ki dela s srcem...in njegove fotografije so fantastične. Iskreno priporočam!
 • Barbara in Nikolaj
  poročno fotografiranje
  Super fotograf, profesionalne fotografije, ki bodo ostale za vedno v spomin na najin sanjski dan 😊 😍 še enkrat hvala lepa in res priporočam parom, ki se še odločajo 😊
 • Špela in Saša
  poročno fotografiranje
  Hvala Ilia za super lepe fotografije in čudovit album. S tvojim delom sva zelo zadovoljna in te z veseljem priporočava vsem!!! Najin dan,predvsem pa naju si prekrasno ujel v svoj objektiv!!!
 • Nastja in Rok
  nosečniško fotografiranje
  Ilia je najin dan ovekovečil z vrhunskimi fotografijami in s svojo sproščenostjo in profesionalnostjo polepšal najin dan. V objektiv je ujel najin trenutek in vse občutke, ki so naju takrat prevevali. Priporočam ga, ker fant ve kaj dela.
 • Tamara in Velibor
  poročno fotografiranje
  Gospoda Ilijo Voronina sva najela za fotografiranje najine poroke. Zelo točen, natancen, precizen in zelo predan svojemu delu. Velike zahvale njemu za tako precudovite fotografije in priporocava vsakemu za najem fotografa Ilije Voronina za fotografiranje katerega koli dogodka. Se se vidimo Ilija
 • Gabriela in Blaž
  poročno fotografiranje
  G. Ilia je resen fotograf, ki se drži dogovorov. Fotografije so prelepe, saj s prefinjenim občutkom ujame trenutke ljubezni in prelepo pokrajino, okolico, ki fotografijo naredijo še lepšo in bolj posebno. To, kar sva si želela. Ustregel je tudi najini želji in zelo strokovno naredil kolaž fotografij. Priporočava za lepe spomine.
 • Jerneja in Borut
  poročno fotografiranje
  Danes sva prejela vaš USB ključek s fotografijami, za katerega se vam najlepše zahvaljujeva. Vaše fotografije bodo zagotovo eden najlepših spominov na najin najsrečnejši dan.
  Vse dobro in uspehov polno še vnaprej vam želiva.
 • Barbara in Ivan
  poročno fotografiranje
  Čudovit fotograf, ki naredi še bolj čudovite fotografije. Priporocam vsakemu, ki razmislja da bi ga najel za obelezitev spominov. Hvala iz srca za tako lepe fotografije.
 • Karmen in Sean
  poročno fotografiranje
  Navdušena nad prejetimi poročnimi fotografijami Hvala Ilia za odlično opravljeno delo. Fotografije so zelo lepe!
 • Andrej
  družinsko fotografiranje
  It was very easy and pleasant to work with Ilia, and the photos are great. We have great pictures of memorable moments this Christmas thanks to Ilia. Will definitely invite him again!
 • Jaka
  fotografiranje stanovanja
  Če potrebujete zelo kvalitetne fotografije stanovanja je Ilia po mojih izkušnjah prava izbira. Da sploh ne omenjam izjemne cene.
 • Larisa in Janžek
  nosečniško fotografiranje
  Ilia se res zavzame za dobre fotografije in njihovo obdelavo. Najbolj mi je bilo všeč, da naju je s partnerjem fotografiral tudi iz dogovorjenega časovnega okvirja. (fotografirali smo se dlje kot je bilo prvotno v planu)
 • Slađana in Rok
  družinsko fotografiranje
  Gospoda Ilio smo najeli za družinsko fotografiranje ob sinovem rojstnem dnevu. Že ob prvem posnetku smo ugotovili, da je to tisto ta pravo. Naše želje je vključil v svoje delo in nastale so čudovite izkušnje. Prijaznost, fleksibilnost, potrpežljivost, kreativnost, znanje in še marsikatera druga (pozitivna) beseda lahko opiše našo izkušnjo z gospodom Ilio. Pri njemu imamo že rezerviran termin za ponovno fotografiranje
 • Nina in Blaž
  poročno fotografiranje
  Hvala. Slike so čidovite. Hvala še enkrat in uspešno delo vam želim še naprej.
 • Mateja in Dejan
  poročno fotografiranje
  Super fotograf, profesionalen in odlicen koncni izdelek! Top!
 • Kaja in Tadej
  Poročno fotografiranje
  Priporočam vsem! Čudovite fotografije, komunikacija!
 • Malgorzata in Miroslav
  poročno fotografiranje
  Odličen, energičen, izjemno razmerje med ceno in kvaliteto!
Če vam moje delo všeč za ponudbo me kontaktirajte preko
phone/WhatsApp: +386 30349236
e-mail: essenta.foto@gmail.com
ESSENTA d.o.o.
Medvedova ulica 7,
1241 Kamnik
Matična št. 6741240000
Davčna št. SI 59059605
Moji partnerji