Google+
 

Poročno fotografiranje

Vsi si želimo, da poročni dan ostane v lepem spominu. Naj vsi topli pogledi, nežni dotiki in objeme ne ostanejo le spomin znotraj vaju. Za to bom poskrbel z osebnim pristopom in maksimalno pozornostjo. Tako da vajine poročne fotografije bodo nikogar ne pustili ravnodušnega.

Povem zgodbo vajinega sanjskega dne - iskreno, pristno in kvalitetno.
Kreativno in profesionalno poročno fotografiranje po celi Sloveniji brez dodatnih stroškov.

Portfolio

Poročne zgodbe

Več poročnih zgodb

Unikatne ročno izdelane premium poročne foto knjige
vrhunske kvalitete.

Dovolita se imeti poročno foto knjigo, ki pripoveduje
vajino ljubezensko zgodbo v vajinem osebnem stilu.
 • 1
  180° odpiranje brez izgube motiva v sredini. Profesionalen tisk na silk papirju.
 • 2
  Individulen design. Možnost izdelave fotoplatnice ali platnice z okvirjem z vajino fotografijo.
 • 3
  Širok izbor umetno usnjenih platnic (več kot 100 barvnih variant).

Pogosta vprašanja

 • 1
  Kako vas lahko najameva?
  Pokličita me ali mi pošljita elektronsko sporočilo. V kolikor sem na vajin poročni dan še prost, se dogovorimo za sestanek, kjer smo izmenjamo mnenja in informacije. Skupaj presodimo idejo in detajle fotografiranja ter se dogovorimo o vseh podrobnostih.
 • 2
  Koliko časa pred poroko je potrebna rezervacija datuma?
  Za končno rezervacijo datuma je potrebno plačilo v naprej v višini cca. 40 % končnega zneska in podpis pogodbe. Najbolj pogoste so rezervacije od 6 do 12 mesecev pred datumom poroke. Načeloma lahko rezervirata fotografiranje kadarkoli, je pa smiselno termin rezervirati čimprej oz. takoj, ko se bosta odločila za fotografiranje.
 • 3
  Od česa je odvisna cena poročnega fotografiranja?
  Cena je odvisna od časa moje prisotnosti na vajini poroki. Od tega je tudi odvisna količina končnih fotografij. Večinoma fotografiram celodnevne poroke, vendar ponujam tudi manjši paket za 8 ur. Lahko pa paket sestavim po vaših željah. Sporočita mi želje in vama pošljem ponudbo.
 • 4
  Ali so vse fotografije obdelane? Kaj pa retuširanje? Koliko fotografij prejmeva in kako dolgo čakava na njih?
  Vse dostavljene fotografije so obdelane in retuširane. Del fotografij je v črno-beli različici. Pri celodnevnem fotografiranju bosta prejela približno 700 fotografij. Načeloma število ni omejeno. Končne fotografije prejmeta na USB ključku v roku 45-60 dni po poroki.
 • 5
  Ali izdelate tudi poročno fotoknjigo?
  Seveda, izdelujem tudi fotoknjige. Na voljo imam različne fotoknjige, katere vama z veseljem predstavim na sestanku. Sicer pa dobita vse fotografije v digitalni obliki in polni resoluciji, tako da lahko tiskata fotografije po želji in si tudi sama sestavita album ali fotoknjigo.
 • 6
  Midva ne marava pozirati, bova sploh izgledala dobro na fotografijah?
  Na fotografijah bosta izgledala odlično. Najpomembneje je, da sta sproščena, za kar bom poskrbel tudi jaz. Kakšno pozo pa vama tudi z veseljem pokažem. Predporočna fotografija precej pomaga k večji sproščenosti na poročni dan.
 • 7
  Zanima naju ali fotografirate sami ali je moznost z dvema fotografoma. Namrec bi rada obeležila moje in njegove priprave?
  Delam sam pa fotografiranje priprav je sploh ni problema. Ker priprave neveste traja več časa kot ženina ponavadi vnaprej grem k ženinu kjer naredim fotografiranje oblačenja, detajlov, portretov potem pa grem k nevesti. Pri nevesti fotografiram konec ličanja, frizure, oblačenja in prihod ženina. Potem pa bom vaju spremljal čez cel dan skupaj.
 • 8
  Ali lahko tudi snemate poroko?
  Ja, sodelujem z odličnim snemalcem ki naredi vrhunski video za vajine najlepše spomine. Njegovo delo si lahko ogledate TUKAJ
 • 9
  Ali so v pakete vključene samo obdelane fotografije ali dobim po koncu fotografiranja tudi neobdelane fotografije in negative?
  Fotograf obdrži vse fotografije v arhivu. Stranka dobi samo obdelane fotografije medtem ko neobdelane fotografije in negative obdrži fotograf. Izbor najlepših fotografij in njihova obdelava je odločitev fotografa, zato reklamacije niso možne.
Če vam moje delo všeč za ponudbo me kontaktirajte preko
phone/WhatsApp: +386 30349236
e-mail: essenta.foto@gmail.com
ESSENTA d.o.o.
Medvedova ulica 7,
1241 Kamnik
Matična št. 6741240000
Davčna št. SI 59059605