Google+
 

Nepremičnine in prostori


Nudim profesionalno fotografiranje vseh vrst nepremičnin in sicer apartmajev, hotelov, stanovanj, sob, hiš in drugih turističnih nastanitev za promocijo na spletu ali uporabo na airbnb in booking. Tudi nudim fotografiranje komercialnih in poslovnih prostorov (restavracije, saloni, interjerji) in fotografiranje mizarskih projektov.

Kvalitetne fotografije so vaša investicija v vaš uspešni posel, ki vedno dobro vpliva na prodajni potencial vaših storitev ali objektov. Profesionalne fotografije nepremečnin lahko uporabite za promocijo ali prodajo svojga objekta.

Portfolio

Pogosta vprašanja
 • 1
  Kako pripravim prostor za fotografiranje?
  Pomembno je, da pripravite prostori pred začetkom fotografiranja. Postori uredite tako kot si želite, da bi zgledali na fotografijah. Turistične nastanitve naj bodo pripravljeni kot za sprejem gostov. Nezaljene predmete, kable itd. umaknite iz vidnih mest pred fotografiranjem.
 • 2
  Koliko časa traja fotografiranje?
  Trajanje fotografiranja vaše nepremičnine je odvisno od velikosti in števila prostorov. Za posamezni objekt ponavadi rabim od 45 min do 60 min. Z večjim številom prostorov se podaljša tudi čas fotografiranja.
 • 3
  Kakšne fotografije lahko pričakujem in koliko jih dobim?
  Fotografije so narejene s profesionakno fotografsko opremo in sledijo standartom airbnb.com in booking.com. Za posamezni objekt dobite v povprečju vsaj 15 fotografij pa to je odvisno od velikosti vaše nepremičnine oz. vaših zahtev. Za večje objekti (hiše, hoteli itd.) seveda boste dobili večje število fotografij.
 • 4
  Kako poteka fotografiranje?
  Ponavadi vsako sobo oz. prostor fotografiram z dveh kotov (če je to mogoče). Če potrebno še fotografiram kakšen dekor oz. opremo. Priporočam fotografiranje v sončen dan. V primeru oblačnega vremena ali če naravne svetlobe ni dovolj imam dodatno opremo za razsvetljvo.
 • 5
  Koliko stane fotografiranje nepremičnin?
  Cena je odvisna od velikosti nepremičnine, števila prostorov, lokacije nepremičnine ter od nujnosti. Minimalna cena naročila je 110 eur. Za bolj natančno ponudbo me kontaktirajte na essenta.foto@gmail.com.
 • 6
  Ali nudite druge fotografske storitve?
  Ja, delam tudi kot poro;ni in dru\inski fotograf. Primere fotografij si lahko ogledate na www.voroninfoto.si/poroke ali na www.voroninfoto.si/druzine.
Če vam moje delo všeč za ponudbo me kontaktirajte preko
phone/WhatsApp: +386 30349236
e-mail: essenta.foto@gmail.com
ESSENTA d.o.o.
Medvedova ulica 7,
1241 Kamnik
Matična št. 6741240000
Davčna št. SI 59059605
Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo in klikom na spletno stran se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Strinjam se